torsdag den 4. oktober 2012

For et år siden

Her i blogland er det populært at lave et lille sammenklip med billeder fra samme tidspunkt sidste år. Her kommer min lille billedserie med stemningsbilleder fra sidste efterår. En dejlig lille påmindelse om de gode ture i naturen sidste år. Skønt med gode minder :-) 









tirsdag den 2. oktober 2012

Når enden er god på flytterod

Jeps der er sket mange ting det sidste stykke tid det kan ingen benægte. For at starte med de små ting så er Hermans potte væk. Ikke fordi der er blevet plantet noget i den, men simpelthen fordi vi er flyttet til en større og lejet lejlighed, hvor der ingen altan er og derfor ikke brug for en potte, Herman kan sidde og fundere, i for der bliver en have. Der er til lejligheden en fælles have, men vi har fået lov til at hegne et lille stykke ind hvor det bliver vores have og hvor jeg kan lave de højbede, jeg går og drømmer om og en rigtig lille terrasse. Så Herman får inden længe en lille græsplæne han kan ligge og nyde livet på.
Det er ikke meningen at vi skal blive her for evigt, men der var ved at blive lidt trængt i den et-værelset. Især med alle mine møbel/male /tapetsere projekter. Ikke at der bliver vildt meget mere plads til dem lige nu, for vi har prioriteret det sådan, at der ikke bliver et værelse kun til krea-påfund, men at det bliver spisestue, hvor der så vil være plads til at jeg kan sidde med alt mit krims krams osse. Det er kun en tre værelset, så der kommer til at være flere funktioner i hvert rum. Her roder stadig i nogle af rummene, for her var ingen fast opbevarings plads. Så det var med at holde tungen lige i munden for at finde den bedste plads til tingene, så der blev så meget opbevarings plads som overhovedet muligt og så skulle det samtidigt se nogenlunde ud. Jeg tror Claus glæder sig lidt til ikke at skulle se på alle mine træting og papir udover det hele. Jeg var nemlig osse selv ved at blive lidt træt af det, Det var ikke så mange ting der blev produceret på det sidste, men nu skal jeg rigtigt til og igang igen. Jeg glæder mig til et effektivt efterår.
Vi har på grund af manglende opbevarings plads været rimeligt mange gange i Ikea den sidste måned. Vi har samlet møbler til den helt store guldmedalje og det har været rigtigt uoverskueligt til tider, men nu hvor tingene er ved at være på plads, så er det bare alletiders.

Vi har på grund af manglende opbevarings plads været rimeligt mange gange i Ikea den sidste måned. Vi har samlet møbler til den helt store guldmedalje og det har været rigtigt uoverskueligt til tider, men nu hvor tingene er ved at være på plads, så er det bare alletiders