Kom vand på pæne flasker med patent propper og sæt i køleskabet, så er de klar til at sætte på bordet, tage med i haven eller på picnic og det ser helt utroligt overskuds agtigt ud og så holder glasset faktisk rimeligt godt på kulden.
onsdag den 28. august 2013
tirsdag den 27. august 2013
Soltørrede tomater i ovn
Ingredienser
Hvidløg
Oliven olie
salt og peber
Tomaterne halveres. Bagepapir på bagepladen. Tomaterne fordeles på bagepladen og der hældes lidt oliven olie på. Fordel lidt hele rosmarin stængler og hakket hvidløg og salt og peber og sæt i ovnen på 100 grader i cirka 5 timer. Efterfølgende kan man komme dem i et glas og hælde olie på. De smager drøn godt i en gryderet eller på en pizza.
torsdag den 22. august 2013
Sensommerfølelse
Nu går sommeren på hæld og det gælder om at få den sidste rest af den dejlige sommerfornemmelse med sig ind i efteråret, der dag for dag kommer tættere på. Det er nu der skal syltes, så man har sommerens bær til vinter og det er også nu det bugner med diverse grøntsager til billige penge i butikkerne. Jeg synes, det er vigtigt at nyde denne tid og få gemt lidt af sommeren og samtidigt er der gode råvare i den danske natur lige til at hente ind i køkkenet. Jeg har været ved havet og samle hyben som jeg har frosset ned og som skal blive til hyben marmelade en af dagene og så har jeg lavet de dejligste "soltørrede" tomater der smager så fuglene bliver ved med at synge langt ind i oktober. Resten af min sensommer skal inhaleres i fulde drag og gemmes til de mørker tider der kommer os i møde.
Abonner på:
Opslag (Atom)