mandag den 26. marts 2012

Forår og salat med jordbær


En skøn dag hvor vejret er lækkert og de første fregner begynder at titte frem af at sidde i solen. En dag hvor man har ekstra lyst til at starte på en frisk med en masse overskud og få smidt de ekstra kilo der har lusket sig på i løbet af vinteren. En sådan dag er det dejligt at spise en let salat til frokost. Den er Hurtigt lavet, ingredienserne er taget lige fra køleren, ingen specielle indkøb og stadigvæk mætter den og man kan næsten føle hvordan ens krop får lyst til at slippe kiloene. Jeg kan ihvertfald mærke hvordan jeg fyldes med energi her nu foråret for alvor er slået igennem og det er da vær at bygge videre på.
 • Ruccolasalat 
 • Jordbær skåret i skiver 
 • Feta 
 • Avokado (ikke for moden så det "smatter")
 • Sesamfrø 
 • Frisk basilikum ( hakkes ) 

 • Jordbærene skæres i skiver, avokadoen skæres i små stykker og basilikummen hakket groft. Det hele vendes sammen. Sesamfrøene ristes på en tør pande og drysses ud over salaten, der nu er klar til at blive spist.

  6 kommentarer:

  1. Det er så lækkert med jordbær i salat. Jeg synes også at jordbær smager sindsygt godt med balsamico glaze eller balsamico eddike, lidt peber og gerne den spanske fåreost Manchego. HAPS så er der sommer!

   SvarSlet
  2. Ja præcis mums. Surt og sødt:-)

   SvarSlet
  3. Ja vandmelon er også lækkert osse sammen med ost

   SvarSlet
  4. Mums det ser godt ud. sikke en masse lækre opskrifter du har :)

   Du spurgte hvilke program jeg bruger til mine billeder, jeg bruger Photoscabe til at lave collagerne med de rå kanter, og redigere mange af billederne med programmet picasa.

   Vh Sara

   SvarSlet
   Svar
   1. Tak skal du have og tak for dit svar. Det ser rigtigt godt ud på din blog nemlig. Knus Maria

    Slet