onsdag den 2. maj 2012

Nu myldrer det frem på altanen

Jeg har købt lidt ind, så nu er alt på plads på altanen, så det skal i da lige se. Jeg har osse været hjemme og hente en gammel trækasse hos de gamle. Egentlig er der to men det er der ikke rigtigt plads til på den lille altan. Det kommer til at blive så smukt, når det hele vokser op, håber jeg ihvertfald. Jeg har valgt at det hele er i lilla nuancer for at give ro og at det ikke virker for spraglet og så giver det en god sammenhæng. Kun tallerkensmækkerne og pralbønnerne som er orange kommer til at bryde det lilla og grønne. Jeg har stadig perlehyacinterne i altankasserne, for de tiltrækker bier og jeg håber sådan at kunne finde på en måde at tiltrække bier og brumbasser for det er lidt hyggeligt. Bierne bliver jo tiltrukket af de stærke farver og da de lavendel og tallerkensmækker jeg har tænkt mig skulle overtage ikke blomster, så får perlehyacintene lov til at stå lidt endnu for måske bierne så husker vejen tænker jeg :-). Jeg har i år valgt at have flere ting i hver potte. Jeg håber, at det at det bliver i en farve og det at det står lidt mere blandet får det til at se ud lidt mere som et rigtigt bed. Så skal det bare plantes.


Som det tydeligt ses, så er Herman en stor hjælper, når
der skal plantes i potterne på altanen.

Mon ikke at Salvierne passer meget godt der. Min Clematis i hjørnet skal nemlig også have skygge.

Og som i ser eksistere Hermans hygge-potte stadig.

En gammel gryde har jeg også hentet hjemme fra mor af. De er super fine til blomster
og denne har endda været i min familie i rigtigt mange år

En lille lur i solen blev det osse til.


Så skal der bare plantes i den gamle trækasse. 

Tallerkensmækkeren er super god hvis der er lidt plads imellem planterne.
Den skaber en rigtig fin sammenhæng og så er de smukke rundeblade virkelig dekorative.


8 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det skønt ud med sådan en altanhave! Og sikke en fin potte til Herman!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er osse vildt glad for den, så kan han sidde derude og lure ned på folk der g¨år forbi neden under med deres hunde:-)

   Slet
 2. Det ser super hyggeligt og dejligt ud... glæder mig til at følge blomtringerne :) og fede store potter du har :) jeg vil også have nye, men de koster jo spidsen af en jetjager så jeg må vente til praktikken er slut :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er osse rigtigt glad for dem faktisk. Jeg fandt dem billigt i Sverige engang. Man kan jo være heldig af og til jo. Jeg glæder mig osse selv til at følge med derude. Det bliver skønt:-)

   Slet
  2. Jeg er nu glad for Herman´s plads ikke er inddraget , der skal nok blive frodigt på din altan ...

   Slet
  3. Ja det tror jeg også. Jeg har plantet til, så en af dagene så kommer der billeder af det herinde. Super dejligt med en grøn smuk altan som man oveni købet kan gå ud og hente krydderurter fra. Det er alletiders:-)

   Slet
 3. Hvor er jeg glad for at Herman fik lov at beholde sin hyggepotte ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ja jeg nænnede ikke at fjerne hans potte, så Herman kan sidde der hele sommeren tænker jeg. Lidt glæder skal der jo være når man er lejlighedshund.

   Slet