onsdag den 15. maj 2013

Mine grønne projekter

Vi er ved at drukne i projekter. Jeg bliver nemlig ved med at finde på, selv om det ikke er helt muligt at få helt så meget fra hånden med sådan en lille størrelse på armen. Og så skal vi snart holde barnedåb, så jeg er gået i kreamode for at finde på noget fint pynt, men det vender jeg tilbage til. Det skal der nok komme billeder af på et senere tidspunkt tænker jeg. I vinduerne fylder mine hjemmesåede tomater, der gerne skulle blive henholdsvis stribede og sorte. Det bliver super spændende om vi kommer til at leve af tomater hele sommeren eller om der ikke kommer det vilde. Jeg har måtte give nogle af dem væk, for de skal stå indendørs helt til juni og kræver efterhånden en del plads, men der er ni planter tilbage og det håber jeg er nok. Der skulle gerne være så der kan laves tomat - salat/salsa/suppe osv hele sommeren.

Vi er osse ved at lave hegn omkring haven eller det vil sige hegnet er færdigt, men der mangler nogle blomster kasser og sådan lidt, så det skal lige gøres færdigt. Der er osse masser af skvadderkål der skal fjernes og potter der skal fyldes og det er lidt svært med baby B. på armen, men lidt potter har jeg fået ordnet. Jeg har plantet tre Klematis. En i en krukke hvor jeg har lavet et stativ den skal kravle på og så med tallerkensmækker og skovjordbær planter i bunden og to Klematis har jeg plantet op af hegnet som de forhåbentligt kommer til at dække lidt og gøre hegnet lidt mere naturligt. Vi skal jo ikke blive boende her for evigt, så jeg vil ikke bruge uanede midler på dyre buske og stauder, men samtidigt vil jeg også gerne havde at det skal være pænt her og at vi har lyst til at bruge det når vi nu har fået muligheden, så lidt skal der alligevel til, men måske mest ting vi kan genbruge. Jeg ville egentligt have lavet højbede oppe i haven i år, men jeg kan godt se, at det vil være smartest at vente til næste år og så nøjes med et par bede langs det lille skur og så krukkerne. Jeg har faktisk efterhånden skrabet en del krukker sammen, så der bliver nok alligevel en del og jeg tænker at alle sommerens loppemarkeder skal tjekkes for urtepotter oveni.

Her kommer et par før billeder, så må jeg hellere komme igang, så jeg kan få taget efter billederne.
Når nu vi her til Juni skal holde barnedåb, så bliver den holdt i telte her hjemme på grus parkeringen og derfor er det osse vigtigt at alle potterne kommer i orden, for de skal fungere som dekorationer på vej ind i teltene.

Dette er faktisk vores udsigt fra køkken og spiseastue vinduerne.
Der er lige en sjat parkering mere, men ellers er det hvad vi har udsigt til.
Det tænker jeg også over mht til hegnet, for det er der alt pynten til Halloween osv
kommer til at være, så man kan se det indefra Ingen kommentarer:

Send en kommentar