onsdag den 7. marts 2012

Køkkenhaven på 1 sal

Den lever stadig i bedste velgående den lille primitive køkkenhave i min vindueskarm. Alt er faktisk kommet op. Noget af det skal nok snart over i nogle lidt større potter, så de kan få lidt mere næring. Jeg har tænkt mig at købe flere potter som den purløgene står i. Den er fra Ikea og det ser pænest ud synes jeg hvis alle potter er ens, når de nu skal pryde mit stue vindue. Idag skal vi ud på travbanen. Det er vi ret så spændte på for det er med spisning. Jeg har reddet mig noget ondt i halsen men satser på at det er en af de mildere typer, for jeg gider faktisk ikke at være syg. Jeg har bællet varm the hele dagen så har det bare at blive ved det håber jeg.
4 kommentarer:

 1. Det er da lige til at blive rigtig glad af at se på de forårsgrønne spirer. Det minder mig om at jeg skal have gang i noget lignende snart. Jeg glæder mig til at få frisket terrassen op med krydderurter og forårsblomster
  God bedring til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Min altan trænger osse til at blive frisket op :-) det bliver super dejligt når det bliver rigtigt forår og man kan komme igang derude og få plantet og sået.
   Knus Maria

   Slet
 2. Ej hvor er det fedt med en altan med nye, dejlige sager på vej... Hurra for foråret, der ENDELIG er på trapperne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt ikke. Jeg går osse og lure på alle forårstegnene rundt omkring. Det er lige til at blive glad i låget over.

   Slet