torsdag den 12. april 2012

Pralerier fra idag af på altanen

Jeees så blev det idag pralerierne blev plantet ud. Måske er det lidt overivrigt fordi solen skinnede så dejligt og der var dejligt varmt på min lille altan, for jeg ved ikke om de helt kan klare sig endnu, men nu blev det sådan og ellers må jeg jo bare så nogle nye, hvis det går helt galt. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvorvidt Hermans potte skal inddrages til planter, så længe han har måsen i den vokser der nok ikke noget. Jeg mister jo meget plads, men på den anden side, så nyder den lille tykke jo at kunne sidde i solen og følge med hvad der sker nede på Slangerupgade. Det kan du se her og her. Jeg må lægge hovedet i blød og finde på en eller anden anordning, så Herman kan på sin siddeplads på en anden måde og jeg kan få min potte igen. Nu er plantebakkerne tomme og klar til nye plantebørn.
Denne er i  øvrigt fra tiger butikken til 10 kr.


Jeg har gjort en anden krukke klar osse. I den er det meningen at der skal være ærteblomster.

6 kommentarer:

 1. Hejsa :)
  Skriver lige til dig inde på din blog... Tak for din søde kommentar om min hjemmelavede barnevognskæde - Det varmer jo helt vildt :)

  I forhold til at sælge dem så tror jeg ikke det kan betale sig for dig at købe en af mig, for den løber nærmest op i det samme prismæssigt som dem man køber, ca. 200-250 kr.. Så det er da kun hvis det bare liiiiige er sådan en du går og drømmer om, så kan det betale sig :) Ellers ville jeg gerne lave en enkelt til dig, hvis du er interesseret :)

  Hk. Frk. Høiriis / Jeanette

  SvarSlet
 2. Du skal også bare være velkommen til at vende tilbage hvis det er :) Jeg står os og har termin på mandag, så det bliver nok heller ikke liiiiige nu den bliver lavet, hvis du beslutter dig til at ville købe en :) Men i forhold til kønnet, så kan jeg evt. lave en i multi-farvet, det havde jeg nemlig selv først overvejet i starten, fordi så passer den jo os til det næste barn, hvis det blev en pige, men tænkte, at jeg så måtte lave en ny til den tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal ihvertfald nok vende tilbage hvis det er, for jeg er helt vilde med dem jo:-)

   Slet
 3. ...Min mening omkring den potte og Herman. Du skulle sætte en form for låg på den krukke ;O) og sy Herman en lækker fin blød pude han kan sidde på så han ikke bliver kold i nummeren, tænk hvor hyggeligt han har det, når han sidder og kikke ned på Slangerupgade ,,,

  SvarSlet
 4. Ja jeg har osse overvejet noget lignende evt en flytte en kiste eller en puf derud så han kan ligge ned og lure i solen. Han er jo en rigtig slappe/dase hund så det ville han helt sikkert sætte pris på:-)

  SvarSlet
 5. Tak til deling!

  Amazing Blog om Altaner

  SvarSlet