torsdag den 12. januar 2012

Starten på det nye år


December blev en flad måned på bloggen. Jeg kom hele tiden fra det og jo længere tid der gik jo svære blev det at finde på. Men så kom det nye år og det blev tid til nytårsforsætter. Aldeles mange i år og meget bredt fordelt, men jeg glæder mig for jeg er sikker på, at dette bliver et rigtigt godt år. Blandt så meget andet er det året hvor jeg afslutter min uddannelse og så er jeg gået igang med en livstils ændring - Nul sukker uha det er svært med en sukkergris som mig, men nu skal der altså gøres noget ved de kilo, der har pint mig de sidste par år, så det glæder jeg mig meget til at dele med jer. Fra nu af er det ind med bønner, linser grøntsager, nødder og grove ting og ud med alt det kunstige, så håber jeg på masser af god energi og et mindre centimetermål her og der.

4 kommentarer:

 1. Hejsa, jeg faldt lige over din blog ved et tilfælde.
  Den ser hyggeligt ud din blog ;-D Og stort tillykke med din nye livsstil. Jeg prøver også at lave lidt om. Indtil videre er der røget et par kilo af, men ikke nok endnu.
  Man har brug for støtte når man går igang med en livsstilsændring, så jeg hepper på dig.
  Hygge og hejsa fra Marianne.

  SvarSlet
 2. Hvordan gør du? Man kan jo altid bruge gode tips :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kom tilfældig forbi.
  Held og lykke med din ny livsstil.
  Jeg burde gøre det samme, men jeg synes det er meget vanskeligt at lave om på vanerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha jeg tror altså heller ikke at det bliver nemt, for jeg er meget glad for søde sager :-) Men satser på at det bare er et spørgsmål om at vænne sig til det. Men det bliver nok lidt hårdt især her til at starte med, fordi man savner alle de nemme løsninger.
   VH maria

   Slet